Fotbal : Thereau si Camus, ca si transferati la Steaua


Intră acum și în grupul de

Desi zi de zi apar fel de fel de jucatori „transferati” la Steaua în pauza competitionala ce va urma, doi dintre ei au sanse reale de a ajunge în iarna în Ghencea. Este vorba despre Cyril Thereau, care va reveni practic la formatia vicecampioana, si despre un alt francez, Fabien Camus, dorit în alte doua rânduri de conducatorii gruparii ros-albastre.

Cel care si-a anuntat intentiile de achizitionare a celor doi fotbalisti din Hexagon este nimeni altul decât patronul formatiei din Ghencea, Gigi Becali. Iesit din campania electorala pentru euro-parlamentare, patronul Stelei a tinut sa precizeze ca Thereau si Camus sunt ca si acontati de gruparea antrenata de Marius Lacatus.

Vândut în vara acestui an la Anderlecht, Cyril Thereau a avut un sezon catastrofal în Belgia, nefiind mai deloc inclus în lot. Dezamagiti de achizitia lor, oficialii din Bruxelles au decis sa scape de francez, cerând Stelei nu mai putin de 3.000.000 de euro, suma refuzata de patronul gruparii ros-albastre. Cu toate acestea, Becali l-a trimis pe Valeriu Argaseala pe pamânt belgian, presedintele Stelei încheind un acord verbal cu bosii lui Anderlecht: Thereau se poate întoarce în Ghencea sub forma de împrumut, pentru suma de 200.000 de euro, în vara lui 2008 existând posibilitatea de cumparare. „Cyrill Thereau este un atacant bun, îmi place de el, dar nu este chiar ceea ce vreau eu, un atacant de superclasa, care sa dribleze si sa aiba forta. Ne putem folosi de el pâna în vara si apoi sa-l cumparam”, a declarat Gigi Becali în cadrul unui talk-show televizat.


Intră acum și în grupul de