Bărbat din Cârlibaba arestat preventiv pentru infracţiuni comise în Germania


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare germane, faţă de un bărbat de 38 de ani din  comuna Cârlibaba, Ilie Trişciuc, cercetat pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, acesta fiind urmărit internaţional.

retinere arestare

În urma măsurilor dispuse, bărbatul a fost identificat pe raza localităţii de domiciliu şi a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, după care,  a fost prezentat instanţei, care a emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 14 zile.

În baza mandatului de arestare, bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Astfel, Curtea de Apel Suceava a dispus să admită propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava şi a dispus arestarea provizorie a lui Ilie Trişciuc  faţă de care s-a emis mandatul european de arestare la data de 17.02.2016 de către Procuratura Rostok – Germania, în baza mandatului de arestare naţional dosar nr. 34 Gs 345/16 emis de instanţa de judecată a districtului Rostok, şi cu privire la care s-a înaintat semnalare prin Biroul SIRENE naţional, pe o durată de 14 (paisprezece) zile, începând cu data de 29.04.2016 şi până la data de 12.05.2016, inclusiv. (N.B.)


Intră acum și în grupul de