Bărbat din Horodniceni, „uşurat” de portofel de cei care i-au sărit în ajutor să-i scoată maşina din şanţ


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Horodniceni a rămas fără portofelul cu bani şi documente personale, luni, după ce a fost ajutat de mai mulţi bărbaţi să-şi scoată maşina din şanţ unde intrase după ce a făcut pană.

Bărbatul a anunţat luni seara Poliţia prin 112 că i s-au furat bunuri din autoturism.

bani-portofel-2

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, luni, în jurul orei 11.30, după ce a făcut pană la autoturism şi a intrat într-un şanţ de pe raza comunei Horodniceni, bărbatul a fost ajutat de mai mulţi bărbaţi care au coborât dintr-un autoturism, după care, a constatat faptul că, din torpedou i-a fost sustras un portofel cu bani şi documente personale, prejudiciul fiind de circa 250 lei.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, iar faţă de bărbatul de 65 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de