Un bărbat din Rădăuţi, reţinut după ce şi-a înjunghiat fiul şi un prieten


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuţi a fost reţinut, luni, după ce în cursul serii de duminică şi-a înjunghiat cu un cuţit fiul de 18 ani şi un prieten.

Poliţiştii au stabilit că duminică seara la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din  Rădăuţi, se aflau un bărbat de 50 de ani, fiul acestuia, precum şi un alt bărbat de 51 de ani şi fiul acestuia, în vârstă de  18 ani.

Bărbaţii au consumat băuturi alcoolice împreună, iar în jurul orei 21.30 a izbucnit un conflict spontan în cadrul căruia  bărbatul de 51 de ani i-a aplicat o lovitură cu un cuţit fiului său, de 18 ani şi bărbatului de 50 de ani.

catuse 2

În urma examinării medico-legale, s-a concluzionat faptul că, bărbatul de 50 de ani prezintă o plagă înţepat-tăiată, în zona abdominală, care a fost de natură să-i pună în primejdie viaţa şi s-a intervenit chirurgical pentru salvarea vieţii, iar băiatul de 18 ani, fiul agresorului, prezintă o plagă înţepat-tăiată care, necesită pentru vindecare 7–9 zile de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi pentru tentativă de omor şi tentativă de violenţă în familie şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de