Lungu: PSD să își caute vinovații în propriul partid și nu în altă parte


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa :

”Cel mai important e ca s-au alocat 52 milioane de euro pentru centura ocolitoare a Sucevei. Vom avea discutii cu dl Flutur pentru acest sprijin. El a discutat personal cu fostul ministru al Fonduriilor Europene. E important ca sunt acesti bani si sa putem incepe sa ne gandim la ruta ocolitoare nr. 2, Ipotesti-Salcea-Botosani. Vom vorbi si cu dl Flutur si vom vedea ce e de facut mai departe.

ion lungu (4)

Vom incepe chestionarea populatiei din Burdujeni-Sat pentru conectare la gaz metan. Vor fi intrebari concepute de primarie. Vor fi doua echipe de la primarie.

Vom incheia un protocol de colaborare pentru gestionarea si supravegherea permanenta a aparatelor puse in parcul Areni, cele pentru exercitii fizice, sa se realizeze si niste norme de folosire a acestor aparate si sa existe indrumare de specialitate acolo.

Nu cunosc cine a reclamat listele de candidati. La depunere in ziua respectiva, au fost respinse de doua ori. Nu a fost o surpriza ceea ce s-a intamplat cu listele PSD. Eu unul nu am depus nici o plangere, eu nu ma ocup cu de astea, dar nu e o mare surpriza ca s-a intamplat asa. Noi am tratat cu toata responsabilitatea lucrurile astea.

PSD sa isi caute vinovatii in propriul partid si nu in alta parte. Se vede ca ceva acolo este putred. Au tratat cum au tratat problema si asta s-a vazut.”


Intră acum și în grupul de