Peste 2.900 de copii s-au distrat în ”Labirintul Iepurașului”, iar o suceveancă a câștigat o sesiune de cumpărături în valoare de 2.000 de euro, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

În apropierea Sărbătorilor Pascale, „Labirintul Iepuraşului” s-a dovedit a fi principala atracţie pentru cei mai mici vizitatori ai Iulius Mall Suceava, informează Departamentul PR al complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în perioada 15 – 30 aprilie a.c., peste 2.900 de copii au acceptat provocarea de a explora labirintul din zona Kidsland, în căutarea morcovilor și ouălor de Paște, iar joaca le-a fost răsplătită cu delicii din ciocolată.

”Pe lângă invitaţia ludică, piticii au participat şi la un concurs de desene. La intrarea în labirint, fiecare prichindel a primit o broşură, pe care cei mici au ilustrat o poveste cu tematică pascală. Picturile au fost expuse de jur împrejurul labirintului. Pentru talent şi imaginaţie, Iulius Mall a recompensat zilnic câte un copil, prin tragere la sorți, cu un voucher la magazinul Nan by Danina Line”, se arată în comunicatul de presă.

În documentul citat se mai precizează că alte 3.300 de cadouri au fost dăruite, în perioada 15 – 30 aprilie, clienţilor fideli ai Iulius Mall Suceava, în cadrul campaniei „De Paşte, suntem împreună”.

iepurasul Iulius Mall (3)

”Cea mai norocoasă dintre aceştia a fost Alina-Ane-Marie Șandru, din Suceava, care a fost premiată, în urma tragerii la sorţi, cu un cadou în valoare de 2.000 de euro.

Câştigătoarea îşi va redecora complet livingul cu mobilier de la magazinul Kalenda şi va beneficia de consultanță din partea designerului Cezar Popescu. În plus, va urmări serialele preferate de pe un Smart TV nou-nouţ”, se arată în comunicat. (I.L.)

 


Intră acum și în grupul de