VIDEO Peste 12 000 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate de poliţiştii de frontieră la Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 12 250 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană a fost descoperită, miercuri, de poliţiştii de frontieră în comuna Izvoarele Sucevei, în acest caz fiind cercetat pentru contrabandă un sucevean  de 45 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan,un echipaj al al poliţiei de frontieră de la SPF Izvoarele Sucevei, a oprit, miercuri, în trafic, pe comunicația Izvoarele Sucevei-Ghicea, la aproximativ 1 km de frontiera de stat, un autoturism de teren marca Mitsubishi, condus de un sucevean în vârstă de 45 de ani.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat în interiorul autoturismului un colet cu țigări, iar în aceste condiţii au decis să cerceteze zona descoperind în apropiere alte şapte colete, care conțineau țigări din același lot.

În urma  inventarierii coletelor de ţigări au rezultat  de 12 250 de pachete de ţigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

“Întreaga cantitate de țigări în valoare de 122.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 13.500 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, a declarat comisarul şef Ilie Poroch Seriţan. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de