Accident de muncă într-un supermarket din Suceava. Un angajat a căzut de la aproape cinci metri înălțime


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din comuna Dărmănești, angajat al unui supermarket din municipiul Suceava, a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce a suferit un accident de muncă.

Potrivit Inpsectoratului de Poliție Județean Suceava, miercuri, la ora 14.10, Secţia de poliţie Burdujeni, a fost sesizată prin 112, despre faptul că, un tânăr de 25 de ani din comuna Dărmănești, angajat al unui supermarket din municipiul Suceava,  a suferit un accident de muncă.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.05, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, tânărul s-a sprijinit de balustrada unei uşi ce comunică cu un depozit de marfă aflat la o diferenţă de nivel de circa 4,7 m, însă aceasta s-a desprins, iar victima a căzut peste un stand din carton şi ulterior pe pardoseala depozitului”, informează sursa citată.

ambulanta spital judetean

Victima  a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, ”nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi ”vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de