Fotbal : AS Roma il vrea pe Mutu!


Intră acum și în grupul de

Atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu a devenit unul dintre obiectivele gruparii AS Roma, în cazul în care brazilianul Mancini nu va dori sa-si prelungeasca întelegerea cu clubul roman, informeaza Calciomercato.

Presa italiana scrie ca Mancini este nemultumit la AS Roma, dupa ce antrenorul Luciano Spalletti a început sa-l foloseasca din ce în ce mai putin. Mancini trebuie sa raspunda cât mai repede ofertei de prelungire a contractului, pe care initial a acceptat-o, dar ulterior s-a razgândit.

“Visul celor de la AS Roma se numeste Adrian Mutu, jucatorul Fiorentinei care are un sezon deosebit si care se pare ca are un acord privind prelungirea contractului pâna în 2012. Prelungirea contractului sau negocieri cu AS Roma? Cine stie? Un lucru este cert: Mutu are un salariu de 1,5 milioane de euro, care ar trebuie sa creasca. Daca totusi gruparea romana îi va propune lui Mutu aceleasi cifre care îl fac pe Mancini sa tergiverseze luarea unei decizii, atunci ar putea rata transferul acestuia”, scrie sursa citata.


Intră acum și în grupul de