Presedintele PNL Suceava spune ca la Humor s-a reusit un scor mare la alegeri printr-o campanie atipica


Intră acum și în grupul de

Rezultatul de 13,02 la suta obtinut de PNL la nivelul judetului Suceava, este de presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, pe faptul ca primarii liberali din judet, cu exceptia celui din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, nu au reusit sa transfere electoratului încrederea în candidatii PNL pentru europarlamentare. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu a declarat vineri, într-o conferinta de presa ca, în 80 de localitati din judet PNL a obtinut la alegerile europarlamentare un rezultat mai mic decât media judeteana astfel ca saptamâna viitoare se va face o analiza pentru a fi gasite solutii de redresare.

Pe de alta parte, nici singurul primar liberal din judet, Marius Ursaciuc, care a obtinut în Gura Humorului peste 42 la suta din voturi nu a fost pus într-o lumina favorabila pentru ca, în opinia lui Ion Lungu, a avut o campanie electorala atipica, ce nu a avut legatura cu campania nationala a PNL.

Presedintele PNL Suceava a afirmat ca Marius Ursaciuc a reusit sa transfere votul acordat lui ca primar, candidatilor pentru PE, si a adaugat ca în alte localitati unde sunt primari liberali nu s-a reusit acest transfer de imagine si voturi, de la primar la candidatii PNL. Acesta a concluzionat ca a fost si multa confuzie, si o campanie murdara care a indus electoratul în eroare, si în mare parte a reusit. 


Intră acum și în grupul de