Acasă Actualitate Gheorghe Flutur a cerut organizatiilor PLD sa aiba „portile deschise” pentru membrii...

Gheorghe Flutur a cerut organizatiilor PLD sa aiba „portile deschise” pentru membrii PNL


Intră acum și în grupul de

„Suntem al patrulea partid politic, plasati dupa PNL”, a declarat vineri, la Suceava, într-o conferinta de presa Presedintele executiv al PLD, senatorul Gheorghe Flutur precizând ca PLD a preluat „masiv” electorat PNL în resedinte de judet cum ar fi Suceava, Piatra Neamt, Botosani, Iasi, Târgoviste, Baia Mare, Timisoara si Braila.

Parlamentarul sucevean a lansat si un avertisment îndreptat catre PNL prin care spune ca „obiectele vazute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par”. Gheorghe Flutur a mai afirmat ca a cerut organizatiilor PLD sa aiba „portile deschise” pentru membrii PNL care apreciaza aceasta noua constructie politica.



Pentru urmatoarea perioada, Gheroghe Flutur a precizat ca PLD îsi propune consolidarea organizatiilor partidului din teritoriu si ca le-a cerut filialelor „sa se bucure moderat” pentru rezultatul obtinut în alegerile europarlamentare.

Acesta a mai spus ca PLD intra în pregatirile pentru campania electorala pentru alegerile locale si ca a transmis organizatiilor „o diagrama clara” privind modul în care trebuie sa actioneze în perioada urmatoare, începând de la selectarea candidatilor de primar. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version