Fotbal : Steaua si Dinamo au scapat de suspendare


Intră acum și în grupul de

Comisia de Disciplina a FRF a luat vineri, o decizie surprinzatoare, dar poate corecta, cu privire la incidentele cauzate de suporteri la derby-ul etapei a 16-a din Liga I, când s-au întâlnit Steaua si Dinamo.  
Cele doua echipe au scapat de suspendarea terenului, primind în schimb doar amenzi de 70.000 de lei, respectiv 80.000 de lei, dupa ce s-a constatat ca nu a fost vina cluburilor pentru comportamentul huliganic al fanilor. „Este o decizie la care se poate face apel. Nu s-a decis suspendarea, pentru ca s-au facut dovezi suficiente ca masurile luate de cluburi au fost cele mai bune pentru evitarea problemelor. De asemenea, s-au produs dovezi ca au fost sanctionati foarte multi suporteri”, a explicat unul dintre membrii Comisiei de Disciplina, Adrian Negut.  
 
La meciul Steaua – Dinamo, scor 1-0, cele doua galerii au aruncat cu petarde si fumigene în spatiu de joc, ceea ce a dus la întreruperea jocului în trei rânduri. În urma acestui joc, peste 400 de persoane au fost retinute de catre jandarmi pentru identificare si amprentare, iar oficialii Stelei, împreuna cu reprezentantul BGS, au explicat cum o fumigena poate fi fabricata pe stadion dintr-un carton si un pliculet cu pulbere, fara ca ei sa poata depista „ingredientele” la intrarea în stadion.


Intră acum și în grupul de