Fotbal. Liga I : Fotbalul a dat o noua palma Stelei


Intră acum și în grupul de

Buzau – Steaua (1-1)

Pret de 79 de minute, cei care credeau ca meciul dintre Gloria si Steaua va fi unul câstigat la cabine si-au pus mari semne de întrebare. Ceea ce trebuia însa sa se întâmple s-a întâmplat, mirarea lor fiind curmata cu 11 minute înainte de final. Nu însa pâna la capat, Buzaul reusind o egalare putin spus surprinzatoare.  
 
Partida din Crâng a început sub semnul echilibrului, cu ocazii de ambele parti. În minutul 9, Vali Badea a profitat de un culoar si a patruns spre poarta lui Minca. Din pacate pentru stelisti, ex-vasluianul nu a avut norocul din partida cu Slavia Praga si a trimis pe lânga. Minutul 14 avea sa aliminteze speculatiile de meci „aranjat”: Paleacu centreaza perfect în fata portii steliste, însa Guda nu vrea sau nu poate sa împinga mingea pe lânga Zapata. 
 
În pofida celor doua puncte pierdute, Steaua a câstigat la Buzau un jucator de mare clasa: Adrian Neaga. În minutul 22, Rica a realizat o executie de zile mari, însa sutul sau de la distanta a fost respins magistral de Minca. Cu sapte minute înainte de final, glontul buzoiuan a trecut din nou pe lânga urechile lui Dica&Co, însa Iovita a sutat în bara din dreapta a lui Zapata, la o actiune colectiva de toata frumusetea. 
 
Repriza secunda a avut sa aduca si golurile. Dupa ce buzoienii au ratat o noua ocazie, în minutul 55 prin Filip, stelistii aveau sa deschida scorul cu 11 minute înainte de final. Cum?! La o faza fixa, evident. Cristorcea a executat foarte bine un corner în careu, Zaharia a recentrat pentru Dica, iar „decarul” lui Lacatus a adus zâmbetul pe fetele suporterilor stelisti si nu numai. 
 
Zarurile pareau aruncate, buzoienii nefortând obtinerea unei remize în care oricum nu au crezut mai deloc. Din pacate pentru stelisti si nu numai, un fotbalist de-al Gloriei nu a fost probabil atent la indicatiile tehnico-tactice de dinaintea partidei. Aparut parca de nicaieri, atacantul Romeo Bunica a reusit egalarea, trimitând perfect în poarta aparata de Zapata, în chiar ultimul minut de prelungire. Asa cum a facut-o si marti în Liga, fotbalul a dat o noua palma Stelei. Deh, cine nu are Bunica sa îsi cumpere… 
 
GLORIA: Minca – Nejneru, Jozici, Vlaicu, A. Filip – Doicaru, Dino Ezze – Paleacu, Cl. Ionescu (M. Gheorghe 84), Iovita – Guda (Bunica 65). Antrenor: Stefan Stoica. 
 
STEAUA: Zapata – Golanski, E. Baciu, Rada, P. Marin – Badoi, Lovin, Croitoru (Cristocea 62), Neaga (Bicfalvi 86) – Dica, V. Badea (Zaharia 70). Antrenor: Marius Lacatus.


Intră acum și în grupul de