Prinsi de jandarmi in timp ce vindeau motorina din utilajele pe care lucrau


Intră acum și în grupul de

Doi barbati din Dorohoi au fost depistati de jandarmi în timp ce vindeau motorina din utilajele pe care lucrau. Potrivit purtatorului de cuvânt al I.J.J. Suceava, locotenent Cornaci Bogdan, în ziua de joi, 29 noiembrie, în jurul orelor 15.00, membrii unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava au observat în parcarea situata în imediata apropiere a bazarului din municipiul Suceava o persoana de sex masculin care, cu ajutorul unui furtun, scotea combustibil din rezervorul unui buldoexcavator. Dupa ce a umplut o canistra de 20 de litri, barbatul a transportat-o la un autoturism stationat în apropiere.

Având în vedere comportamentul suspect al persoanei, membrii patrulei au procedat la legitimarea acesteia, constatând ca se numeste C. Mihai, de 38 ani, din Dorohoi, conducator auto la o societate din municipiul Suceava. Cu ocazia verificarilor efectuate, jandarmii au observat lânga autoturism o alta canistra continând 8 litri de motorina. Fiind întrebat cu privire la furtunul din material plastic si cele doua canistre pe care le avea asupra sa, C. Mihai a recunoscut ca a sustras combustibilul din rezervorul utilajului pe care-si desfasoara activitatea, cu intentia de a-l vinde unui prieten care-l astepta în autoturismul din apropiere.

În aceeasi zi, în jurul orelor 17.00, a fost depistat si Z. Paul, de 47 ani, din Dorohoi, angajat ca sofer la o societate care executa lucrari de reparatii la carosabil în municipiul Suceava, în timp ce încerca sa vânda unei persoane cantitatea de 10 litri de motorina pe care o sustrasese din rezervorul utilajului pe care lucra.

Potrivit purtatorului de cuvânt al I.J.J. Suceava, în ambele cazuri au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt, dosarele fiind înaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava.


Intră acum și în grupul de