Accident produs de şoferul unui autobuz în Salcea: A tamponat o autoutilitară din spate, a lovit în lateral un autoturism şi a distrus un gard


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 31 de ani din Dărmăneşti care conducea, marţi, un autobuz, pe DN 29 în oraşul Salcea a provocat un accident, iar şoferul a fost rănit.

Astfel, potrivit Poliţiei Suceava, în timp ce conducea autobuzul, în coloană, pe DN 29, în oraşul Salcea, bărbatul de 31 de ani din comuna Dărmăneşti, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers şi a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar în faţa sa, condusă de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Bacău.

În urma impactului, autobuzul a început să ruleze cu spatele, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din judeţul Botoşani, oprit pe partea dreaptă a drumului în spatele său, după care, a trecut peste un şanţ şi s-a izbit de gardul unei locuinţe, pe care l-a distrus.

accident alcooltest

În urma accidentului, şoferul autobuzului a fost rănit uşor.

Cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La faţa locului au fost prezenţi şi specialişti din cadrul I.S.C.T.R. Suceava, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de