Eugen Uricec ramane presedintele PD Suceava pentru inca o saptamana


Intră acum și în grupul de

Membrii conducerii judetene a PD Suceava vor ramâne în functie cel putin o saptamâna deoarece conducerea centrala a partidului a amânat discutarea rezultatelor de la alegerile euro-parlamentare ce urma sa aiba loc luni, la Bucuresti. Desi la sediul PD din Modrogan au existat o serie de discutii în legatura cu problemele ce tin de rezultatele alegerilor nu s-a putut lua nici un fel de decizie în legatura cu decapitarea sau mentinerea actualei conduceri de la Suceava, atâta timp cât de la sedinta lipsea secretarul general al PD, Vasile Blaga, acesta fiind într-o delegatie la Paris.

Aceasta amânare da frâu liber la o serie de noi speculatii în ce priveste posibilul viitor presedinte al PD Suceava si este foarte posibil ca în zilele urmatoare lucrurile sa ia o turnura noua si sa auzim de noi combinatii de persoane la conducerea judeteana a PD.

Deocamdata liderul judetean al PD continua sa fie Eugen Constantin Uricec, care în momentul de fata detine si functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de