Zilele filmului spaniol II

Flores de otro mundo (Regia: Iciar Bollatín, 1999, 106 minute)

Sinopsis: Patricia, dominicana, cauta o casa si o siguranta economica pe care conditia ei de emigrant ilegal aflat la Madrid nu i le permite. Milady, nascuta la Havana, are douazeci de ani si lumea la picioare. Marirrosi, din Bilbao, are de lucru, are unde locui si este foarte singura. La fel de singura ca si Alfonso, Damián si Carmelo, barbati din Santa Eulalia, un sat fara femei de maritis si fara perspective. O petrecere de burlaci prilejuieste ca ei sa se întâlneasca si de aici o istorie dulce-acrisoara de convietuiri de cele mai multe ori imposibile.

Marti 4 Decembrie 2007 ora 17.00 Restaurant Venezia Suceava
 

En la ciudad (Regia: Cesc Gay, 2003, 110 minute)

Sinopsis: Un grup de prieteni într-un mare oras, Barcelona. O trecere în revista a povestilor lor nepovestite, intime, a sentimentelor si dorintelor lor cele mai ascunse. O calatorie prin lumea sentimentelor, o lume care de cele mai multe ori ramâne ascunsa. Singuratatea, la oras, într-o poveste urbana si închisa.

Marti 4 Decembrie ora 19.00 Restaurant Venezia Suceava
 

Son de mar (Regia: Juan José Bigas Luna, 2001, 102 minute)

Sinopsis: Într-o zi de sfârsit de toamna, Ulises soseste într-un oras de pe coasta ca sa îsi ia în primire postul de profesor de literatura la liceu. În acest oras va descoperi senzualitatea mediteraneeana, marea, mirosul portocalilor si deliciosii cartofi prajiti pe care îi face Marina, de care de altfel se si îndragosteste nebuneste. Iar Marina ramâne vrajita de povestile pe care el i le spune. Doar ca într-o dimineata când pleaca sa pescuiasca cu barca, Ulises dispare. Martina se marita cu Sierra, un constructor bogat, iar dupa ce ea se asezase bine în acest mariaj luxos, Ulises reapare pentru ca nu o putuse uita.

Marti 4 Decembrie 2007 ora 21:00 Restaurant Venezia Suceava

loading...