Premierul Tariceanu in vizita oficiala la Londra


Intră acum și în grupul de

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu va efectua o vizita de lucru la Londra în ziua de miercuri, 5 decembrie 2007, în cadrul careia se va întâlni cu omologul sau britanic, Gordon Brown.

În cadrul discutiilor vor fi abordate teme aflate pe agenda bilaterala, în special pentru intensificarea cooperarii în plan economic, precum si teme actuale europene, în pregatirea participarii la Consiliul European din aceasta luna. Cei doi premieri vor evoca evolutii din regiunea sud-est europeana, precum si aspecte ale cooperarii strategice în cadrul misiunilor la care România si Marea Britanie participa în alte zone.

De asemenea, Primul-ministru român se va întâlni cu oameni de afaceri britanici interesati de extinderea activitatii investitionale în România, în cadrul unui dejun de lucru organizat de Camera de Comert Româno-britanica si Ambasada României la Londra.

Primul-ministru va avea o întâlnire si cu reprezentanti ai comunitatii românilor care traiesc în Marea Britanie, precum si o întâlnire cu membri ai Parlamentului britanic.


Intră acum și în grupul de