Ţigări de contrabandă depistate în trenul internaţional Kiev-Bucureşti. Însoţitorul vagonului cuşetă ascunsese ţigările sub paturi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat ţigări de contrabandă ascunse în vagonul cuşetă al trenului Kiev-Bucureşti.

tren gara

Poliţia de Frontieră a informat că în PTF Vicşani feroviar,  poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra trenului internaţional românesc de călători, aflat pe sensul de intrare în România, care circula pe ruta Kiev-Bucureşti.

 

Astfel, a fost descoperită, în vagonul de cuşete, sub banchetele paturilor, cantitatea de 300 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ţigările aparţin Antoniei A., de 47 de ani, de cetăţenie ucraineană, care se afla în tren în calitate de însoţitoare a vagonului de cuşete.

 

Ţigările în valoare de 440 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar A. Antonia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.(L.B.)


Intră acum și în grupul de