PSD Suceava nu vrea cartite de la PD in organizatie


Intră acum și în grupul de

Din dorinta de a-si pastra convingerile social-democrate un numar de aproximativ 150 de membri ai PD, alesi locali sau sefi de institutii descentralizate, si-au exprimat intentia de a se înscrie în PSD, a anuntat joi, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza. Acesta a precizat ca fiecare cerere de înscriere a acestora „va fi trecuta prin filtru” pentru a nu fi primiti în partid, „cârtite” si a mai adaugat ca printre membrii PD care solicita sa se înscrie în PSD sunt „nume sonore” printre care fosti sau actuali alesi locali sau sefi de institutii descentralizate sau deconcentrate, care nu au fost membri ai PSD.

Gavril Mîrza pune exodul spre PSD pe seama faptului ca Gheorghe Flutur va fi seful organizatiei din Suceava a PDL.

Acesta mai mentioneaza ca din câte stie, si o parte din liberalii care au intrat în PLD Suceava vor sa revina în PNL, si considera ca aceasta situatie este determinata de faptul ca PLD si PD nu au fost corecte fata de electorat.

Presedintele PSD Suceava asteapta sa fie numita conducerea PDL Suceava pentru a negocia pretul închirierii sediului în care functioneaza în prezent PD.

PSD Suceava a cumparat în urma cu patru ani spatiul care fusese atribuit de Primarie organizatiei si în care functiona si organizatia PD, astfel încât PD a ajuns sa fie chirias al PSD.


Intră acum și în grupul de