LICITATIE PENTRU VANZAREA DE POMI DE CRACIUN


Intră acum și în grupul de

Directia Silvica Suceava cu sediul în bdul 1 Decembrie 1918, nr.6 anunta în data de 13 decembrie 2007, la sediul acesteia organizarea unei LICITATII PENTRU VÂNZAREA DE POMI DE CRACIUN

      Licitatia este publica, deschisa, cu strigare, si se va tine dupa licitatia de masa lemnoasa fasonata, cu urmatoarele precizari:

       1. Din confiscari  – O.S. Malini: 700 bucati specia brad, cu dimensiuni diferite;
       2. Din productie – Pepiniera Salcea: 1000 bucati specia brad cu dimensiunea sub 1,3 m.

         Agentii economici interesati pot vizualiza loturile în locatiile celor doua subunitati.

     Preselectia si înscrierea agentilor economici se va face la data de  11 decembrie 2007, în acest sens agentii economici vor prezenta urmatoarele documente:

        * Solicitarea de participare la preselectie;
        * Certificatul de bonitate financiara eliberat de banca;

    * Copie dupa actele societatii: statut, certificat de înmatriculare, cod fiscal sau cod unic, acte aditionale, pentru firmele noi care nu au depus aceste documente la Biroul comercial-productie.

       Agentii economici care îndeplinesc conditiile de participare la licitatie se vor putea înscrie pâna în data de 11 decembrie 2007, ora 16.

       La înscrierea la licitatie se va achita o taxa de participare de 150 lei si garantia aferenta loturilor pe care agentul economic intentioneaza sa le liciteze, functie de cantitatile acestora.

       Instrumentele de plata a garantiei vor fi depuse în banca în vederea încasarii. Dupa desfasurarea licitatiei sumele aferente loturilor neadjudecate se vor returna agentilor economici  dupa efectuarea operatiunilor bancare.

       Conditiile de desfasurare a licitatiilor vor fi aduse la cunostinta agentilor economici si cu ocazia preselectiei prin înmânarea unui caiet de sarcini.

       Alte detalii se pot obtine de la Biroul Comercial-productie din cadrul Directiei Silvice Suceava, telefon 0230/217685 – interior 116/227.


Intră acum și în grupul de