Acasă Actualitate Lungu: Sper să aprobăm, mâine, în CL contorizarea energiei la nivel de...

Lungu: Sper să aprobăm, mâine, în CL contorizarea energiei la nivel de scară de bloc


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu susține o conferință de presă la Primăria Suceava.

”Cel mai important e că trebuie să facem o contorizare corectă pentru a plăti exact ce se consumă. Ca atare, sper să aprobăm mâine în CL contorizarea energiei la nivel de scară de bloc. 25 milioane de lei e valoarea investiției eșalonată pe 3 ani.



Mă bucură faptul că văd dezbateri la Tv pe problema termoficării. Toată lumea, mai ales la nivel de București,  consideră că măsura de cogenerare e cea mai bună.

Eu cred în sistemul centralizat, dar mai avem încă mult de lucru. Îmi pare rău că proiectele de reabilitare a rețelelor termice pe fonduri europene întârzie.

Pe 7 iunie, e licitația electronică pentru asfaltarea străzii Mihail Sadoveanu, unde anul trecut am reușit să facem canalizarea.

Ion Lungu

Avem o mare problemă la domeniul public pentru personalul contractual. Am reușit doar să le  mai acordăm în plus 5 zile de concediu anual. Intram cu această măsură în CL. Sper să gasim într-o zi o soluție pentru că și de asta nu avem personal, cu salariul. Sunt acolo oameni de care tragem, pe românește, vara, la tot felul de lucrări. Acești oameni au tot timpul treabă și nu prea avem cum să îi recompensăm.

Primăria este și în acest an principalul finanțator al Festivalului Lira de Aur. Am propus pentru ședința de mâine a CL suma de 100.000 de lei.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version