8500 de pachete de ţigări de contrabandă depistate într-un autoturism abandonat în apropierea frontierei de stat


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 8500 de pachete de ţigări de contrabandă a fost depistată de poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina într-un autoturism abandonat la aproximativ 150 de metri de frontiera de stat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, coletele de ţigări din autoturismul abandonat au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina în timpul unei misiuni specifice.

El a precizat că mașina și coletele cu țigări au fost transportate la sediul SPF Brodina unde, în urma inventarierii, s-a constatat că acestea conţin 8.500 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 130.000 de lei.

tigari autoturism abandonat (1)

Cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar  autoturismul în valoare de 13.000 de lei, folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

tigari autoturism abandonat (2)

Totodată, s-au dispus măsuri de cercetare a zonei în vederea depistării persoanelor implicate în activitatea infracţională, fiind anunţate despre caz şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului, a spus comisarul şef Ilie Poroch Seriţan. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de