Acasă Actualitate Promovabilitate buna la teza cu subiect unic de la disciplina matematica

Promovabilitate buna la teza cu subiect unic de la disciplina matematica


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Scolar Suceava se declara multumit de rezultatele obtinute de elevii claselor a VII-a si a VIII-a , la teza cu subiect unic sustinuta de elevii suceveni la disciplina matematica. Adjunctul ISJ Suceava, Vasile Monacu a declarat marti, într-o conferinta de presa ca procentul de 83,79 la suta de note peste 5 (cinci) atribuite la clasa a VII, si cel de 92,97 la suta, la clasa a VIII-a arata ca în judetul Suceava sunt profesori care îsi fac datoria, iar elevii au o buna pregatire intelectuala, astfel ca activitatea poate fi apreciata ca fiind la nivelul standardelor impuse de curriculum-ul national.

Elevii claselor a VII-a au fost notati cu 1359 de note sub 5,00 iar la polul opus 563 de scolari au luat note de 10, iar în cazul celor de-a VIII-a 589 note au fost sub 5,00 dar în schimb au existat 683 note de 10.



La testarea de la matematica au participat 8207 elevi de clasa a VII-a din totalul de 8414 elevi înscrisi, iar la clasa a VIII-a tezele au fost sustinute de 8219 elevi din totalul de 8414 înscrisi.

Marti, a avut loc sustinerea tezei cu subiect unic la istorie si geografie la care au participat doar elevii din ultimul an de gimnaziu. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version