FOTO Doi răniţi după o coliziune între două autoturisme pe Serpentine. Una dintre maşini a ajuns pe cupolă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, după o coliziune într-o două autoturisme în municipiul Suceava, pe Serpentine.

accident serpentine (6)

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale şi două ambulanţe SMURD la accidentul rutier produs pe str. Cernăuţi-pe „Serpentine”.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, unul dintre acestea s-a răsturnat pe cupolă.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Concomitent, au acordat primul ajutor medical pentru trei persoane care au fost implicate în accident. Două dintre acestea, un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 52 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Iar a treia persoană a refuzat transportul la spital.

Poliţia a stabilit că în timp ce conducea autoturismul la intersecţia  str. Cernăuţi cu străzile Nicolae Labiş şi Şeptilici din municipiul Suceava, un bărbat de 57 de ani din comuna Vereşti, nu a oprit în dreptul indicatorului ”STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula pe drumul prioritar şi condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani din localitate, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 39 de ani  şi  a unei femei de 54 de ani  din comuna Vereşti, pasageră în  celălalt autoturism.

Cei doi şoferi auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de