“Oportunitati de studii universitare in Statele Unite”


Intră acum și în grupul de

Colegiul National “Petru Rares” si Centrul Educational al Comisiei Fulbright din România organizeaza joi, o prezentare cu tema “Oportunitati de studii universitare în Statele Unite”, actiune ce se adreseaza tuturor persoanelor interesate de studii universitare în Statele Unite, în special elevilor de liceu.

Participantii vor afla ce programe de studiu ofera universitatile americane si ce resurse le pun la dispozitie studentilor. Vor întelege cum se construieste succesul academic si profesional în cele mai bune universitati din lume. Vor descoperi ce i-a atras pe cei peste 1000 de români care studiaza în prezent în Statele Unite la nivel universitar, majoritatea cu finantari masive obtinute de la universitatile americane.

Prezentarea va include informatii despre componentele dosarului de admitere si formele de ajutor financiar pe care le ofera institutiile de învatamânt americane, ca si despre resursele online si materialele de studiu disponibile la Centrul Educational al Comisiei Fulbright din Bucuresti. Cu ajutorul lor veti putea alcatui un dosar de admitere impresionant, de natura sa atraga un pachet financiar consistent.

În încheierea evenimentului se va organiza o sesiune de consiliere individuala pentru elevii care sunt în plin proces de alcatuire a dosarului de admitere la universitati americane. 


Intră acum și în grupul de