A intrat cu mașina plină cu țigări de contrabandă într-un parapet, în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră


Intră acum și în grupul de

 

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat luni dimineață în trafic, pe raza localității Paltin, județul Suceava, un autoturism marca Audi A6, despre care existau informaţii că transportă țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Seriţan, la semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră, șoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care lucrătorii noștri au pornit în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă șoferul și-a continuat deplasarea în mare viteză.

La scurt timp șoferul maşinii în cauză a pierdut controlul volanului și s-a oprit intr-un parapet de protecție aflat pe marginea drumului, abandonând autoturismul.

Din primele verificări s-a constatat că mașina era plină cu țigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.000 pachete ţigări, marca Ashima, de proveniență ucraineană.

”Țigările în valoare de 77.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de aproximativ 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale”, a mai informat Ilie Poroch Seriţan.


Intră acum și în grupul de