Doi botosaneni ce montau instalatii ornamentale in Campulung au fost accidentati grav


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Botosani a fost trimis la Iasi iar altul se afla la spitalul Câmpulung Moldovenesc dupa ce au suferit un accident de munca în timp ce montau instalatii ornamentale stradale. Potrivit IPJ Suceava, marti dupa-amiaza, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, R. DAN, în vârsta de 45 ani, din comuna Sadova, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B si CE din anul 2001, în timp ce conducea autospecializata     (gunoiera) marca „Mercedes”, a efectuat depasirea unei autospecializate oprite (auto cu brat telescopic pt. depanari de curent  la înaltime) marca „Nissan”, care era stationata în aceeasi directie de mers, semnalizata în spate cu piloni reflectorizanti de culoare rosie si datorita neatentiei a agatat bratul telescopic, provocând caderea de la o înaltime de 5 metri a lui C. IOAN de 31 ani si  G.ADRIAN de 37 ani, ambii din municipiul Botosani, angajati la o societate comerciala, care montau o instalatie electrica de ornament stradal.

Cei doi tineri au fost raniti grav fiind internati la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Datorita agravarii starii de sanatate C. IOAN a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Conducatorul auto vinovat a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au sesizat Parchetul Câmpulung Moldovenesc si I.T.M.  Suceava.


Intră acum și în grupul de