Bărbat din Arbore în arest, după ce a amenințat un polițist cu bătaia și cu incendierea casei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Arbore, județul Suceava, a ajuns în arest preventiv şi este cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat cu bătaia şi cu incendierea casei pe poliţistul care intervenise la locuinţa acestuia la solicitarea mamei agresorului.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuţi, Ionuţ Tudorel Cruţ a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuţi şi este cercetat pentru ultraj faţă de un poliţist.

Cercetările în acest caz au evidenţiat că Ionuţ Tudorel Cruţ a ameninţat, luni după amiaza, un poliţist, atât la el acasă cât şi la sediul Poliţiei Arbore  atât cu lovirea cât şi cu incendierea locuinţei.

Cruţ era supărat că poliţistul i-a întocmit un dosar penal ca urmare a surprinderii în trafic conducând un autoturism fără permis de conducere, dosar în urma căruia i s-a stabilit o pedeapsă de 8 luni închisoare a cărei aplicare a fost amânată.

gratii arest

Ancheta a mai stabilit că luni după amiaza, agentul de poliţie a mers la locuinţa lui Cruţ în urma unui apel la 112 al mamei acestuia care a sesizat că fiul ei a îmbrâncit-o şi a ameninţat-o cu bătaia.

Cruţ a fost reţinut marţi, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile mai ales pentru că acesta a comis fapta în în interiorul termenului de supraveghere de 2 ani stabilit de  instanţă în dosarul privind conducerea unui autoturism fără permis. (N.B.)


Intră acum și în grupul de