Fotbal : Mircea si Razvan Lucescu, la Dinamo din iarna?!


Intră acum și în grupul de

Borcea, Turcu si „gasca vesela” de la Dinamo stiu cum sa scoata echipa din criza în care aceasta a intrat la începutul acestui sezon. Oficialii din Stefan cel Mare au decis sa faca tot posibilul pentru a-i aduce în „Groapa” atât pe Mircea Lucescu, cât si pe fiul lui Il Luce, Razvan.

Potrivit editiei tiparite a saptamânalului Fanatik, în cazul în care va accepta, tatal va deveni manager general si actionar, în timp ce fiul va ocupa functia de tehnician al gruparii campioane. Mai exact, Il Luce se va ocupa de luarea deciziilor importante la club, dar si de transferuri, iar Razvan se va ocupa de partea tehnico-tactica. Un alt aspect important este faptul ca, în cazul în care actualul tehnician al „minerilor” din Donetk va accepta propunerea lui Borcea, Lucescu Jr. ar semna foarte probabil si el contractul cu Dinamo, motivele fiind lesne de înteles. Mergând pe acelasi considerent, si viceversa este valabila, astfel încât problema se pune pentru Dinamo în felul urmator: dublu sau nimic.

Cristian Borcea a tinut sa confirme varianta celor de la Fanatik, recunoscând faptul ca Dinamo va negocia cu familia Lucescu si ca alb-rosii vor merge pâna în pânzele albe pentru aducerea celor doi în Stefan cel Mare. „Suntem dispusi sa facem orice! În momentul în care va pleca de la Sahtior, trebuie sa îl aducem aici. Mircea Lucescu si Razvan Lucescu sunt dinamovisti. Razvan a crescut de la trei ani în vestiarul lui Dinamo”, a declarat Borcea. Ramâne însa de vazut daca Lucestii îsi vor lasa actualele echipe de dragul gruparii dinamoviste. 


Intră acum și în grupul de