Acasă Actualitate PSD repune in drepturi adevarul despre taxa de prima inmatriculare

PSD repune in drepturi adevarul despre taxa de prima inmatriculare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a tinut sa reaminteasca românilor ca taxa de prima înmatriculare a fost instituita de Guvernul Tariceanu cu ajutorul PD, partid care desi a fost unul dintre initiatorii taxei spune în momentul de fata ca nu e de acord cu aceasta pentru a obtine capital electoral. Bejinariu a spus într-o conferinta de presa ca s-a dovedit ca PSD a avut dreptate când a sustinut ca taxa de prima înmatriculare este ilegala si ca a fost un mod prin care Guvernul Tariceanu doar sa adune bani la buget. „Aceasta taxa nu putea instituita de Guvernul Tariceanu fara ajutorul PD.

PD a fost unul dintre principalii jucatori ai acestei masuri”, a spus Bejinariu care a reamintit ca fostul ministru PD al Mediului, Sulfina Barbu, spunea ca taxa de prima înmatriculare este o taxa de mediu. El a aratat ca acum, constatând ca pot obtine capital electoral, reprezentantii PD sustin ca sunt împotriva acestei taxe. „Dupa un an vine Boc si spune ca nu sunt de acord. Boc explica acum cum mor ei pe baricade pentru binele poporului, dar atunci când erau la guvernare nu erau asa de interesati de soarta poporului”, a precizat deputatul sucevean.



    Presedintele PD, Emil Boc, a cerut, joi, suspendarea si anularea taxei de prima înmatriculare, fiind considerata acum de el drept „abuziva si nelegala”, si a mai cerut si returnarea sumelor platite de cetateni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version