Program de lucru prelungit la Biroul pentru Imigrări Suceava. Cetățenii UE vor putea să-și înregistreze rezidența și în ziua alegerilor


Intră acum și în grupul de

Biroul pentru Imigrări Suceava a anunțat printr-un comunicat de presă că activitatea de lucru cu publicul va fi prelungită premergător și în ziua alegerilor locale, pentru înregistrarea rezidenței cetățenilor Uniunii Europene.

Astfel, potrivit sursei citate, programul de lucru al structurilor pentru Imigrări, din întreaga țară, a fost prelungit, sâmbătă, 4 iunie, între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, 5 iunie, între orele 07.00 şi 21.00, pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenței, eliberarea unor adeverințe, precum și pentru alte solicitări conexe procesului electoral.

”Cetățenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenței trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcție de scopul șederii pe teritoriul României.

imigrari

Costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei şi se va achita la unităţile CEC Bank în contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta și un timbru fiscal de aceeași valoare”, se arată în comunicatul transmis de Biroul pentru Imigrări Suceava.

 


Intră acum și în grupul de