Acasă Actualitate Încercare de înşelăciune prin metoda Accidentul, dejucată de un bătrân din Gura...

Încercare de înşelăciune prin metoda Accidentul, dejucată de un bătrân din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 86 de ani din Gura Humorului a dejucat în noaptea de duminică spre luni o tentativă de înşelăciune prin metoda Accidentul.

Telefon fix



Potrivit IPJ Suceava, un bărbat necunoscut a apelat numărul de telefon fix şi discutând cu bărbatul de 86 de ani, i-a spus acestuia că este fiul lui din Italia, că a avut un accident rutier şi are nevoie de nişte bani.

Bărbatul i-a spus că are nişte bani în casă şi mai are şi la C.E.C., iar bărbatul care l-a apelat, i-a spus că va trimite un şofer să ridice banii pe care îi are în casă.

Imediat după apel, humoreanul de 86 de ani a sunat-o pe fiica sa, care locuieşte vis-a-vis de locuinţa tatălui ei şi i-a spus acesteia ce s-a întâmplat.

Aceasta s-a deplasat la locuinţa tatălui ei, l-a apelat telefonic pe fratele ei, care se află în Italia, iar acesta i-a spus că este bine, nu a suferit nici un accident şi nu el l-a sunat pe tatăl său.

În acest context, fiica bărbatului de 86 de ani a sunat la 112 şi a sesizat tentativa de înşelăciune prin metoda accidentul.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de înşelăciune.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version