Fotbal : Mardare refuza transferul la Rapid. Maldarasanu, pe picior de plecare


Intră acum și în grupul de

Duminica, George Copos a anuntat ca a achizitionat un fundas, cetatean al Uniunii Europene, care s-a dovedit a fi Stefan Mardare, de la FC Vaslui. Daca initial Adrian Porumboiu a anuntat ca nu doreste sa comenteze pâna dupa meciul cu Dinamo transferul vasluianului, lasând impresia ca acesta ar ajunge Rapid, finantatorul clubului moldovean i-a dat apoi o veste proasta lui Copos: „Sunt convins ca Mardare va pleca în vacanta cu masina personala si nu cu Rapidul. Nu pleaca niciun jucator de viitor de la Vaslui”.

Mircea Rednic îsi doreste un stoper pentru a-l înlocui în centrul defensivei pe Vasile Maftei, fotbalist pe care tehnicianul îl considera prea lent pentru Liga Campionilor, însa a spus ca Mardare nu a fost achizitionat, pentru ca Rapid nu a început campania de transferuri. „Nu se pune problema de transferuri în aceasta perioada. Pe Mardare îl cunosc foarte bine, e un jucator de echipa nationala de tineret si un fotbalist de perspectiva. Sunt mai multi fotbalisti în vizorul meu”, a declarat Mircea Rednic.

Nici Mardare, în vârsta de 20 de ani, nu vrea sa plece de la Vaslui, echipa cu care poate ajunge în Cupa UEFA. „Ma bucur ca am stârnit interesul Rapidului, însa eu sunt provincial si cred ca as avea probleme sa ma adaptez în Capitala”, a declarat Mardare.  

Pe lista de prioritati a lui Rednic se mai afla si un atacant, în conditiile în care Buga este pe picior de plecare, iar pentru Mazilu s-au interesat deja mai multe cluburi din strainatate, însa, conform Gazetei Sporturilor, Rednic va avea nevoie si de un înlocuitor pentru Marius Maldarasanu. Dupa ce a stat trei meciuri la rând pe banca de rezerve, Maldarasanu se pare ca s-a saturat si vrea sa plece din Giulesti. „Dati-mi drumul sa plec, nu mai are nici un rost sa ramân”, a rabufnit duminica jucatorul. Gazeta Sporturilor noteaza ca despartirea de mijlocasul care bifeaza acum cel de-al zecelea sezon în Giulesti pare iminenta, iar Copos e de acord sa îi dea drumul, poate chiar din aceasta iarna, în cazul în care campania de achizitii acopera postul. Maldarasanu ar putea ajunge la FC Brasov, unde l-ar ajuta pe fostul antrenor Razvan Lucescu sa promoveze în Liga I.


Intră acum și în grupul de