Un botosanean a intrat cu masina intr-o caruta


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Zvoristea a fost ranit grav dupa ce o masina a intrat în caruta în care se afla. Potrivit IPJ Suceava, luni, pe D.N. 29 A, în afara localitatii Adâncata, M. Constantin, de 58 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1979, în timp ce conducea un autoturism marca Chevrolet Kalos, s-a angajat în depasirea neregulamentra a unui atelaj hipo, condus în aceeasi directie de mers de catre M. Mircea, de 61 ani, din localitate si pentru ca, din sens opus, se apropia un alt autovehicul, a virat dreapta, intrând în coliziune cu atelajul hipo.

În urma accidentului, a rezultat vatamarea corporala grava a lui M. Aurel, de 68 ani, din comuna Zvoristea, pasager în caruta, precum si ranirea calului.

Atât conducatorul auto cât si carutasul au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea victima a fost testata cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de