Caciuli din blana de iepure si nutrii confiscate de la doi ucraineni


Intră acum și în grupul de

Mai multe caciuli de blana ce urmau sa fie comercializate în bazarul Suceava, în vederea obtinerii de profit ilicit au fost confiscate de frontieristii de la Siret. Potrivit DPF Radauti, politistii de frontiera din cadrul SPF Siret au executat o actiune specifica pe raza orasului Siret (comunicatia E 85), ocazie cu care au oprit în trafic autoturismul marca „LADA” condus de cetateanul ucrainean H. Vasyl, în vârsta de 54 de ani, care era însotit de G. Aurica, în vârsta de 44 de ani, ambii domiciliati în raionul Nova Sulita din Ucraina.

Dupa controlul documentelor de calatorie s-a  trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, fara documente legale de provenienta, 41 de caciuli din blana de nutrie si iepure, 92 de caciuli din material textil si 40 de manusi barbatesti din piele.

În privinta provenientei bunurilor, cei doi au declarat ca au introdus bunurile legal prin PTF Siret în repetate rânduri, pe care le-au depozitat la o persoana din localitatea Siret, urmând a le comercializa în bazarul din municipiul Suceava.

Persoanele au fost sanctionate contraventional cu amenda în valoare de 1.000 lei fiecare, iar bunurile în valoare de 8.720 lei au fost ridicate în vederea confiscarii. 


Intră acum și în grupul de