VIDEO Accident rutier cu trei răniți pe DN 17, în comuna Ilișești în care au fost implicate trei autoturisme

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, luni, pe DN 17 pe raza comunei Ilișești, trei persoane fiind rănite.

ISU Suceava a arătat că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau în total 6 persoane.

Deoarece în anunţul iniţial, sosit pe 112, se menţiona existenţa a trei persoane încarcerate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD TIM (terapie intensivă mobilă), precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Din fericire, nicio persoană nu a rămas blocată între fiarele contorsionate ale maşinilor, precizează sursa citată.accident ilișești dn17 (20)

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat îngrijiri medicale, alături de personalul SAJ Suceava, persoanelor implicate în accident.

Trei dintre victime, bărbaţi cu vârste de 26, 27 şi 65 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Celelalte trei persoane implicate în accident, după evaluarea medicală a salvatorilor, au refuzat transportul la spital.(N.B.)