PSD Suceava spune ca senatorul Gheorghe Flutur merita „Trofeul Pinocchio”


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca senatorul Gheorghe Flutur trebuie sa evalueze promisiunile facute, în baza carora a câstigat alegerile din 2004, în realizari. În opinia social-democratilor, cota de realizare a promisiunilor este zero întrucât nici una din promisiuni, în special cele din agricultura, nu s-a concretizat.

Ovidiu Dontu a spus ca senatorul Gheorghe Flutur merita „Trofeul Pinocchio” pentru „cele mai mari minciuni aruncate pe scena politica”, singura solutie pentru a pacali electoratul fiind initierea unui nou partid, PD-L.

„Tot staff-ul acestui partid s-a înfruptat din ciolanul puterii în ultimii trei ani”, a mai spus vicepresedintele PSD Suceava care solicita senatorului Flutur sa realizeze „decontul cu alegatorii”.

Presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut, duminica, PSD „sa posteasca pentru pacatele tranzitiei” aratând ca membrii PSD sunt „primii chiriasi beneficiari ai tranzitiei” si ca „nu au dreptul sa ia în derâdere PD-L” pentru ca au probleme de „decontare a tranzitiei”.

Flutur a spus într-o conferinta de presa, ca „a venit vremea schimbarii” si în judetul Suceava, aratând ca PDL îsi propune sa obtina la alegerile locale viitoare, conducerea Consiliului Judetean Suceava si jumatate din numarul de primari. 


Intră acum și în grupul de