Liberalii cred ca PLD avea fotografii cu Traian Basescu si Elena Udrea pe spatele tablourilor Bratienilor


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca înfiintarea PDL „clarifica scena politica” si ca aceasta este buna atât pentru alegatori cât si pentru partidele politice. Acesta a precizat ca cei care si-au pus tablourile Bratienilor pe pereti, pe spate aveau fotografii cu Traian Basescu si Elena Udrea. „Acum doar le-au întors”, a afirmat Vasile Mocanu.

În februarie 2007, în sediul organizatiei PLD Suceava au fost montate tablouri cu fotografii ale Bratienilor, liderii organizatiei aratând ca astfel respecta istoria liberala, valorile liberale si ca doresc sa arate ca liberalismul nu poate fi confiscat.

Vasile Mocanu crede ca în linistea Craciunului, cetatenii judetului Suceava vor putea analiza mesajele transmise de PLD în campania electorala pentru alegerea parlamentarilor europeni si „schimbarea radicala” de dupa aceste alegeri.

Liberalul sucevean spune ca anul 2008 va fi un an de „batalii electorale puternice” si ca PNL va duce aceste batalii în spiritul de fairplay de care a dat dovada punctând realizarile guvernarii centrale si locale. 


Intră acum și în grupul de