Judo : Sperante pentru Beijing! Alina Dumitru: „Vreau o medalie la Olimpiada”


Intră acum și în grupul de

Campioana europeana la judo si una dintre posibilele medaliate ale României la Jocurile Olimpice de anul viitor, Alina Dumitru a fost desemnata cea mai buna sportiva a judetului Prahova. Alaturi de ea, alti sase sportivi care au reusit sa se claseze pe podiumul campionatelor nationale, europene sau mondiale au primit diplome si medalii.

Alina a primit pentru a patra oara titlul de cel mai bun sportiv al anului. Au mai fost premiati si campionii României la baschet masculin, Asesoft Ploiesti, dar si antrenorul emerit în box Titi Tudor, care a fost recompensat pentru întreaga sa activitate. De asemenea, au primit distinctii si ramurile de sport neolimpice, sectia de popice CS petrolul Ploiesti care a câstigat Cupa Europei, dar si Sectia de Karate Traditional care a adus nu mai putin de 60 de medalii la campionatele europene si mondiale.

La finalul evenimentului, Alina Dumitru a declarat: „Sper ca la anul sa obtin o medalie la Olimpiada, sa fiu din nou pe podium. Eu stiu ca toata lumea asteapta de la mine mult, însa si eu îmi doresc acelasi lucru…”.


Intră acum și în grupul de