Nechifor mulțumește celor care au crezut în proiectul Aeroportului Suceava: După șase luni de la redeschidere, avem deja trei destinații externe


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a mulțumit, sâmbătă, tuturor celor care au crezut în proiectul Aeroportului Suceava, arătând că la șase luni după redeschidere are deja trei curse externe.

aeroport blue air pasageri check in (4)

El a postat pe pagina sa de socializare imagini de la prima cursa Suceava Antalya, operata de Blue Air care a plecat sâmbătă cu 162 de pasageri, maximul aeronavei Boeing.

aeroport blue air pasageri check in (6)
Sursa foto Facebook Cătălin Nechifor

„Mă bucur foarte mult de acest proiect și îi felicit pe partenerii Prestige Tours pentru că au avut curaj. Din informațiile pe care le am se pare că încărcarea e aproape de 100% pe toate zborurile programate în acest sezon”, a menționat Nechifor.

El a mulțumit celor care s-au implicat în proiectul Aeroportului Suceava.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi și care ați crezut că Aeroportul Suceava va deveni ceea ce ne dorim cu toții: un aeroport internațional. După 6 luni de la redeschidere avem deja trei destinații externe (Antalya, Londra -Luton și Milano -Bergamo) precum și zborul zilnic de București”, a precizat Nechifor. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de