Acasă Actualitate Campulungenii vor ingheta de frig de Sarbatori din cauza firmei ce se...

Campulungenii vor ingheta de frig de Sarbatori din cauza firmei ce se ocupa de racordare


Intră acum și în grupul de

În perioada Sarbatorilor de iarna, locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc risca sa nu beneficieze de caldura în regim centralizat deoarece firma care se ocupa de racordare la reteaua de termoficare nu poate asigura personal de deservire în aceasta perioada, dupa ce prin eforturile municipalitati la începutul lunii decembrie a început furnizarea agentului termic.
Potrivit primarului municipiului, Gabriel Constantin Serban furnizarea se face esalonat, pe puncte termice, iar din cauza insuficientei personalului, firma General Fluid SA Bucuresti este în întârziere cu finalizarea lucrarilor si cu operatiunile de punere în functiune ale acestora, care functioneaza doar în comanda manuala. „Chiar în aceste conditii furnizam energie termica”, a spus Gabriel Serban.

Acesta a spus ca, din cauza ca lucrarile nu sunt terminate, acestea nu sunt preluate de Primaria municipiului care ar trebui sa exploateze sistemul de distributie a agentului termic. Primarul Serban a afirmat ca a solicitat firmei sa asigure personal de deservire pe perioada sarbatorilor, iar în cursul zilei de vineri, aceasta a anuntat ca nu are aceasta posibilitate. „Disponibilitate a existat doar din partea constructorului CET firma SC Loial Impex SRL Suceava. În aceste conditii exista posibilitatea întreruperii furnizarii caldurii în municipiu pe perioada sarbatorilor de iarna” spune Gabriel Serban.



Edilul sef câmpulungean mai declara ca procesul de racordare la reteaua de termoficare este îngreunat din cauza ca unii locatari au desfiintat, fara acordul celorlalti colocatari coloanele din apartamente, iar unii cetateni se opun furnizarii caldurii în sistem centralizat.

Primaria Suceava a solicitat firmei care implementeaza proiectul judetean de utilitati, Ecotermgaz Bucovina, sa gaseasca solutii pentru ca în municipiul sa nu fie întrerupta furnizarea caldurii.

În momentul de fata, în municipiu beneficiaza de caldura cetatenii din aproape 400 apartamente. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version