La Dornești, un bărbat beat s-a accidentat după ce a căzut din remorca unui tractor condusă de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 49 de ani din comuna Dornești a fost adus miercuri seara la spital cu răni, iar polițiștii au fost anunțați că acesta a fost victima unui accident rutier.

tractor-200[1]

Polițiștii au stabilit după cercetări că, în timpul serii, în timp ce se afla împreună cu alte persoane într-o remorcă confecționată artizanal și neînmatriculată și tractată pe str. Gării din comuna Dornești, de un tractor neînmatriculat condus de un localnic de 45 de ani, bărbatul de 49 de ani,  aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind leziuni.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După producerea accidentului, tractoristul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,80 g/l în sânge”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de