Fotbal : Steaua a pus ochii pe un brazilian din divizia a doua nipona


Intră acum și în grupul de

Steaua îsi pregateste marea revenire din retur cu un atacant din esalonul secund din Tara Soarelui Rasare. Dupa francezul Habibou, ros-albastrii se pregatesc sa aduca un nou vârf de mare perspectiva. Este vorba despre fotbalistul brazilian al formatiei nipone Vegalta Sendai, William Xavier Barbosa.

În vârsta de 24 de ani, sud-americanul a fost urmarit de oficialii Stelei – dupa cum era de asteptat – pe câteva DVD-uri. Steaua ar urma sa plateasca gruparii Botafogo – formatia-mama a lui William – aproximativ 1.000.000 de euro, salariul brazilianului urmând a se ridica undeva la 150.000 de euro. Sa merite oare acest necunoscut?! Impresarul fotbalistului crede ca da: „E puternic ca un taur! Are 1,89 metri înaltime si un joc de cap excelent. Chiar daca ultima oara a jucat în divizia secunda din J-League, are un CV interesant, fiind legitimat în trecut la Botafogo sau Vasco da Gama”.  

„Vom aduce patru armasari în aceasta iarna!”, anunta Gigi Becali la sfârsitul turului de campionat. Ei bine, „herghelia” ros-albastra începe sa se contureze. În afara de William, oficialii vicecampioanei au pus ochii pe un alt brazilian, de aceasta data din campionatul Belgiei: Igor De Camargo de la Standard Liege, pentru care sunt dispusi sa ofere doua milioane de euro. Belgienii cer însa cu un milion mai mult, profitând de faptul ca brazilianul este tânar, 24 de ani, a marcat 23 de goluri în 57 de aparitii si, poate cel mai important, mai are contract înca doi ani si jumatate. Steaua i-ar mai dori si pe Clement Palimaru de la Poli Iasi si pe nigerianul Dino Eze de la Gloria Buzau. Ramâne însa de vazut câti din acesti fotbalisti vor ajunge în Ghencea si, mai ales, daca cei doi brazilieni, un nigerian si un român pot readuce Steaua pe culmile gloriei.


Intră acum și în grupul de