Cinci tineri din Carlibaba au vrut sa-i dea o „lectie” patronului unui bar ce le-a interzis accesul


Intră acum și în grupul de

Pentru ca le-a interzis accesul în local în urma scandalurilor, cinci tineri au distrus în noaptea de marti spre miercuri un bar din Cârlibaba si l-au amenintat pe patron. Potrivit IJJ Suceava miercuri dimineata, în jurul orelor 01.30, membrii unei patrule din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cârlibaba, în timp ce executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza localitatii, au auzit strigate si larma dinspre un bar din comuna.

Jandarmii s-au deplasat la localul respectiv, unde au observat ca o parte din terasa este distrusa, iar un grup de 5 barbati au parasit locul respectiv la vederea organelor de ordine.

Persoanele respective au fost identificate ca fiind P. Stefan, de 20 ani, J. Dragos, de 22 ani, C. Andrei, de 21 ani, T. Constantin, de 21 ani si P. Ionut, de 21 ani, toti din comuna Cîrlibaba, jud. Suceava, care, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au încercat sa-i dea o „lectie” patronului localului, dupa ce acesta le-a interzis accesul în bar ca urmare a unor manifestari violente în incinta acestuia.  

„Dupa ce au fost dati afara din bar, tinerii au revenit în scurt timp înarmati cu un topor si doua fierastraie mecanice (drujbe), au taiat stâlpii de sustinere de la intrare, o balustrada si o portiune de gard, au smuls  si au distrus partial o usa metalica, au aruncat cu sticle în incinta barului si l-au amenintat cu acte de violenta pe proprietar. Prin actiunea lor distructiva, cei cinci barbati au produs un prejudiciu de aproximativ 3500 lei” se precizeaza într-un comunicat al IJJ Suceava.

Agresorilor le-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare si asocierea pentru savârsirea de infractiuni, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de