Tiberius Brădățan, înlocuit din funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava cu Doina Ganea


Intră acum și în grupul de

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava a anunțat, luni, că a fost înlocuit purtătorul de cuvânt al unității spitalicești.

Doina Elena Ganea Motan

 

Astfel, în locul lui Tiberius Brădățan, de luni este purtător de cuvânt dr. Doina Elena Ganea.

”Vă comunicăm că începând cu data de 27.06.2016 prin dispoziţia din 429/23.06.2016, având în vedere prevederile art.15, alin.3 din Ordinul 1365/2008 şi art.9. alin.1 din Legea 477/2004, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava este Dr. Ganea Doina Elena – Medic Şef Secţie Oncologie Medicală”, se arată în comunicatul Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Schimbările din structura de conducere a Spitalului Județean Suceava erau previzibile după ce noul președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a avertizat, vineri, la Zilele Spitalului, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit şi un izvor de candidaţi, un tip de tribună pentru lansări, făcând referire la candidatura la Tiberius Brădățan, care a candidat la funcția de primar al Sucevei din partea PSD, dar care a fost și contracandidatul său în 2012 la alegerile parlamentare.

„Până la urmă, Spitalul Judeţean Suceava, pentru că s-au făcut foarte  multe lucruri, a devenit şi un izvor de candidaţi aici, până la urmă a fost aşa, un tip de tribună pentru lansări. Nici asta nu e rău, însă el are rolul lui. Aici vii să te faci bine, nu că n-aş fi bine, dar am venit să mă fac şi mai bine şi eu vreau să vă mulţumesc că sunteţi o instituţie etalon a Sucevei, cu care ne mândrim”, a spus Flutur la manifestarea de vineri a SJU Suceava. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de