Sfârșit tragic pentru un muncitor din Plopeni. Un mal de pământ s-a prăbușit peste el în timp ce lucra la un șanț de canalizare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din localitatea suceveană Plopeni și-a pierdut viața, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce lucra la un șanț de canalizare în comuna Moara.isu sant mal prabusire (2)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, bărbatul, angajat al unei firme, se afla, luni, în comuna Moara unde lucra la un șanț pentru o lucrare de canalizare, iar la un moment dat peste el s-a prăbușit un mal de pământ.

 

Un echipaj al ISU Suceava a intervenit pentru salvarea bărbatului, acesta fiind extras de sub malul de pământ, dar în ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

La sosirea echipajelor, bărbatul era îngropat în pământ, într-un şanţ adânc de aproximativ 4 metri, de pe marginea şoselei principale din localitate, unde se executau lucrări de montare a unor ţevi pentru canalizare.

După eforturi susţinute, care au durat aproximativ două ore, pompierii militari au reuşit să extragă victima, în vârstă de 59 de ani, care, din păcate, era decedată.

În acest caz se fac cercetări privind condițiile în care s-a produs acest accident de muncă. (N.B.)isu sant mal prabusire (1)


Intră acum și în grupul de