Fotbal : Dorian Andronic face Revelionul la Suceava


Intră acum și în grupul de

Aflat în vacanta la Suceava, unde îsi petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie si de prietena sa, fundasul Dorian Andronic spune ca anul acesta a fost Mos Craciun pentru cei dragi.

Junior al echipei FC Vaslui, Dorian Andronic, abia a asteptat vacanta de iarna pentru a petrece cât mai mult timp alaturi de familia sa. Fundasul se afla în Suceava, unde a sarbatorit Craciunul în familie, moment asteptat de un an de zile. Nici de Revelion nu i se vor schimba planurile, Andronic fiind nedespartit de familia sa. Tânarul jucator al Vasluiului spune ca anul acesta a fost Mos Craciun pentru parinti si fratele sau, el primind în dar un ceas. “De când asteptam eu vacanta asta, sa fiu alaturi de familie! Ma simt minunat alaturi de parinti si de fratele meu. Am primit cadou un ceas, însa anul acesta eu am fost Mos Craciun pentru ei. Îmi petrec sarbatorile în Suceava, cu familia, iar de Revelion va fi la fel, nu vreau sa ma duc nicaieri. Voi sta cu familia si cu prietena mea. Si asa îmi ajunge ca sunt plecat un an de zile, vreau sa fiu cât mai mult timp alaturi de ei”, a declarat ex-suceveanul Dorian Andronic pentru un cotidian din Vaslui.

Cu toate zvonurile legate de transferul lui Ljubinkovic si Mardare la Rapid, Andronic e de parere ca cei doi nu vor pleca de la Vaslui. “Am auzit si eu prin presa ca Rapidul se intereseaza de Marko si Mardare. Sincer, eu cred ca ei nu vor pleca nicaieri, pentru ca e nevoie de ei la Vaslui. Eu nu vreau sa plece nimeni de la echipa, însa nu tine de mine”, a conchis fundasul.

Dorinta cea mai mare a fostului fotbalist al Cetatii pentru noul an este ca FC Vaslui sa prinda, la finalul campionatului, un loc de Cupa UEFA. 


Intră acum și în grupul de