Autoturism de lux în valoare de 162.000 de lei, căutat de autorităţile italiene pentru confiscare, depistat la PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni din PTF Siret au indisponibilizat un autoturism în valoare de 162.000 de lei care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile italiene din luna martie, în acest caz fiind efectuate cercetări pentru tăinuire şi uz de fals.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, un cetăţean român care conducea un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Italia, s-a prezentat, duminică seara, la PTF Siret, fiind însoţit de un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană.

Poroch Seriţan a precizat că poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului, constatând că seria șasiului mașinii nu corespunde cu cea pansonată pe caroserie, iar seria certificatului de înmatriculare prezintă modificări prin ștersături mecanice.

masina furata (1)

masina furata (2)

“În urma verificărilor efectuate s-a constat că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, din luna martie a acestui an. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și uz de fals, iar autoturismul în valoare de 162.000 lei a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de