Autoutilitară în flăcări pe DN 17: 15.500 de pui vii de o zi au ars în incendiul izbucnit de la instalația de climatizare


Intră acum și în grupul de

O autoutilitară ce transporta 15.500 de pui vii de o zi a ars, marți, într-un incendiu, în zona localității Pojorâta, pe DN 17.

autoutilitara remorca incendiu isu masina dn 17 (1)

ISU Suceava a informat că pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, pe DN 17 – Km 179+300, în comuna Pojorâta.

La sosirea echipajelor, ardeau elementele combustibile ale caroseriei, interiorul cabinei şi încărcătura autoutilitarei, formată din pui vii de o zi.

În incendiu au ars elemente combustibile ale dubei izoterme şi din interiorul cabinei. În incendiu au pierit 15.500 de pui vii de o zi.autoutilitara remorca incendiu isu masina dn 17 (3)

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat tehnologic lăsat sub tensiune (instalaţia de climatizare a compartimentului izoterm).

Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat platforma autoutilitarei, şasiul şi compartimentul motor, precizează sursa citată.(N.B.)autoutilitara remorca incendiu isu masina dn 17 (5)


Intră acum și în grupul de